dinsdag 28 oktober 2014, 11:28

Spinningmarathon Fietsen voor Levens ten bate van Hulphond

STEENBERGEN/DINTELOORD – Op de foto met de spinnen, slangen of een kaaiman? Het kan zaterdag 1 november in De Buitelstee te Dinteloord, waar de Steenbergse Stichting Fietsen voor Levens dan van 10.00 tot 18.00 uur een spinningmarathon houdt voor het goede doel. Evenals vorig jaar gaat de opbrengst, ook van het foto’s maken met de exotische dieren van ‘Griezelpartijtje’, naar Hulphond Nederland.

Deze organisatie verzorgt tijdens de spinningmarathon een demonstratie en het evenement wordt verder ‘aangekleed’ met een springkussen voor de kleintjes. Er wordt opnieuw gefietst voor de fictieve hulphond met de naam Dibbes. Hoe de viervoeter heet die vorig jaar bijeen werd gespint, wordt bij de marathon van volgende week zaterdag bekendgemaakt.

Belangstellenden kunnen zowel individueel als in groepsverband meedoen, de deelnamekosten bedragen 10 euro per uur en 75 euro voor heel de dag. Voor nadere inlichtingen: http://www.fietsenvoorlevens.nl, spinningmarathon@fietsenvoorlevens.nl of 06-22900018.

Uit de Steenbergse Courant