woensdag 26 maart 2014, 13:17

Benefietavond en wandeltocht van Steenbergse Roparunteams

STEENBERGEN - Op Halfvasten, het scharnierpunt tussen carnaval en Pasen, zetten de Steenbergse Roparunteams Door Dik & Dun en de Stonemountain Runners weer hun beste beentje voor om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de zorg aan mensen met kanker. In samenwerking met w.s.v. De Blaar verzorgt Door Dik & Dun komende zaterdag een wandeltocht, de Stonemountain Runners houden een benefietavond met veiling.

Deelnemers aan de wandeltocht van Door Dik & Dun en De Blaar kunnen kiezen uit routes van 5, 12, 15 en 25 kilometer. Voor de langste afstand is het vertrek tussen 8.00 en 9.30 uur, aan alle overige tochten kan men tot uiterlijk 12.00 uur beginnen. De start is op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen, in inschrijfgeld bedraagt 4 euro p.p. en voor kinderen tot 12 jaar de helft. Voor nadere informatie: http://www.dikendunroparun.nl

De benefietavond van de Stonemountain Runners voltrekt zich zaterdagavond vanaf 20.00 uur bij café-zaal De Fles aan de Molenweg 47. De Steenbergse bands R.E.C. en Zero Friction verzorgen live-optredens, dj Bob Cuelenaere (met licht en geluid van André Hage) neemt de verdere muzikale omlijsting voor zijn rekening.

Veiling

Evenals voorgaande jaren, staat er ook deze keer een veiling op het programma. De bezoekers kunnen o.a. bieden op kaarten voor de nationale première van een Nederlandse film, een dag mee in de ploegleiderswagen van de wielerformatie Rabobank Liv Giant tijdens de driedaagse van Borsele, een rondvlucht boven Steenbergen en omgeving, een golfclinic voor vier personen, een antislipcursus en het startnummer 1, inclusief VIP-behandeling, voor de A4 Run van zondag 9 november. Alle veilingstukken zijn te vinden op www.stonemountainrunners.nl, via de website kan ook al geboden worden.

Handig om te weten voor alle benefietgangers, is dat zij deze avond hun consumpties nog kunnen afrekenen met Strieneleutbonnen van dit jaar. Die verliezen na het weekeinde van Halfvasten hun geldigheid.

Driegangen diner

Wie er een compleet avondje uit van wil maken, kan van tevoren (aanvang 17.30 uur) gebruik maken van het all-inclusive arrangement dat bestaat uit een volledig verzorgd driegangen diner bij brasserie Puur/restaurant In de Oude Stempel in de Kaaistraat en vrij drinken tijdens het benefiet. De kosten hiervan bedragen 60 euro per persoon, inschrijven kan tot en met vandaag (woensdag 26 maart) via benefiet@stonemountainrunners.nl. Ook de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.Voor nadere informatie: http://www.stonemountainrunners.nl

Uit de Steenbergse Courant