vrijdag 19 april 2013, 12:14

Illegale vuilstort in de Boonhil

STEENBERGEN - In de Boonhil is afgelopen nacht een grote hoeveelheid vuilniszakken achtergelaten. Een buurtbewoner heeft de gemeente en de politie gewaarschuwd over de illegale vuilstort.

Vanuit Steenbergen bezien, zijn er vlak voor buurtschap ‘t Haantje enkele tientallen vuilniszakken gedumpt in de berm van de Boonhil, de straat waar vroeger weliswaar de vuilnisbelt van Steenbergen was, maar dat is inmiddels al lang geleden Meerdere zakken kwamen al snel in een aangrenzende sloot terecht. De inhoud van de zakken is niet bekend.

,,De dader heeft uiteraard geen visitekaartje achtergelaten,’’ zegt een buurtbewoner, die zich ernstig stoort aan het gedumpte afval. Hij verwittigde zowel de gemeente als de politie en gaat er van uit dat deze instanties er zo snel mogelijk voor zorgen dat de troep wordt opgeruimd.

Het is nog maar kort geleden dat vrijwilligers in het kader van de landelijke Opschoondag vele duizenden kilo’s zwerfafval uit onder meer het buitengebied van Steenbergen verwijderden. Op deze manier wordt hun werk wel erg drastish teniet gedaan.

Uit de Steenbergse Courant