vrijdag 21 maart 2014, 13:56

Winkelhart Steenbergen pakt stevig uit met kassabonactie

STEENBERGEN – Onder het motto Winkel en Win start Promotie Steenbergen Steengoed Winkelplezier in Winkelhart Steenbergen een spectaculaire kassabonactie. Daarbij maakt het winkelend publiek via de kassabonnen van hun aankopen iedere twee weken kans op een prachtige prijs. Hierdoor is winkelen in Winkelhart Steenbergen – dat ‘thuis is in grote én kleine zaken’ - extra aantrekkelijk. De actie is onderdeel van het ‘Nieuwe Winkelen’, een aanpak om lokaal winkelen extra aantrekkelijk te maken die Retail Platform Steenbergen (de winkeliersorganisatie) heeft omarmd.

Het is belangrijk om Steenbergse Courant en KijkopSteenbergen.nl in de gaten te houden. Hier wordt iedere twee weken een bepaalde dag bekend gemaakt. Wie op deze dag in het Winkelhart aankopen heeft gedaan kan de betreffende kassabonnen – waarop altijd de aankoopdatum staat – met naam en adres inleveren. Uit deze bonnen wordt telkens een prijswinnaar van de Winkelhartprijs getrokken.

In de speciale kassabonactie advertentie die elders in deze editie van Steenbergse Courant is gepubliceerd staat de eerst komende Winkelhartprijs vermeld. In de editie van 4 april a.s. wordt in eenzelfde advertentie gemeld wie de gelukkige winnaar is. Telkens twee weken later gebeurt dit opnieuw.

Goed bewaren

Zaak dus voor u als koper in Winkelhart Steenbergen om uw kassabonnen goed te bewaren. Mocht u bonnen in uw bezit hebben met de datum die op 4 april wordt gepubliceerd, dan kunt u deze – voorzien van naam, adres en telefoonnummer – inleveren bij Boekhandel Vermeulen (Kaaistraat 17), DA Drogisterij Van Oers (Blauwstraat), Lake Side Steenbergen (Kaaistraat) LinFina Lingerie (Grote Kerkstraat), Bakker Jacques (Kaaistraat) of Clara & Roxane (Julianastraat).

Bekijk hier de spelregels

Uit de Steenbergse Courant