zaterdag 27 juli 2013, 10:03

Gratis ontbijt voor 1000 personen bij openingsfeest StadHaven

STEENBERGEN – De officiële (her)opening van het Steenbergse winkelcentrum wordt zaterdag 24 augustus heel de dag gevierd en begint ’s morgens van acht tot tien met een gratis ontbijt voor bijna duizend personen op de Markt.

In vier rondes van elk een half uur kunnen per sessie 240 belangstellenden aanschuiven, mits zij van tevoren een toegangskaartje ophalen. Dat kan vanaf woensdag 31 juli bij Meesters Groenten & Fruit, Bakhuys brood & banket, Bakker Jacques en Hema Steenbergen. Samen met Albert Heijn Achterberg zijn voornoemde bedrijven de sponsors van de grote ontbijt-happening, waarmee de feestelijkheden van start gaan.

Aan de rest van het programma wordt nog druk gewerkt door de projectgroep StadHaven, Retail Platform Steenbergen en de horeca. Bedoeling is in ieder geval dat het publiek van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat - in een versierde binnenstad - op tal van activiteiten wordt getrakteerd. Hoewel de herinrichting van het centrum de Markt, de Grote Kerkstraat en de Kaaistraat betrof, wordt ook de Blauwstraat bij het evenement betrokken.

Wie de komende tijd een ticket ophaalt, wordt wel nadrukkelijk verzocht om daadwerkelijk gebruik van te maken van het gratis ontbijt. Mocht dat onverhoopt toch niet lukken, dan mag men zijn of haar kaartje ook aan iemand anders geven.

De komende weken wordt via http://KijkopSteenbergen.nl en Steenbergse Courant nader bekend gemaakt wat er tijdens de openingsdag allemaal te beleven valt in hartje Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant