woensdag 15 oktober 2014, 19:18

Feestavond met Walking Dinner en Stoot aan vooravond A4Run

STEENBERGEN – Een feest van verbinding voor bedrijven en burgers. Dat is de doelstelling van ‘A4 verbindt by night’ voor staat. Aan de vooravond van de A4Run – waarvoor zich inmiddels ruim 1750 deelnemers hebben ingeschreven – verzorgt De Commerce uit Kruisland dit avondvullende evenement, in een luxe en verwarmde tent op het zogeheten ketenterrein van Rijkswaterstaat en de Combinatie A4 Steenbergen aan de Zeelandweg-Oost, die ook zondag 9 november het centrale punt is tijdens de wedstrijd- en recreatielopen.

Zaterdagavond 8 november begint het feestprogramma met een Walking Dinner, waarbij sponsoren, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en burgers kunnen genieten van een culinair hoogstaand meergangen-diner, waarvoor de samenwerking is aangegaan met de Steenbergse Brasserie Puur.

Vanaf 20.30 uur is iedereen vanaf 18 jaar welkom en staat als hoofdact de coverband Stoot! (foto) op het podium.

De entree voor ‘A4 verbindt by night’, inclusief het diner, bedraagt 35 euro p.p. De toegangsprijs voor het muziekfeest is 7,50 euro in de voorverkoop en 10 euro op de avond zelf. De kaartverkoop vindt plaats bij Primera De Gilles en Brasserie Puur in Steenbergen, Slijterij Emmerzaal in Dinteloord, De Commerce in Kruisland, ’t Wagenhuis in Nieuw-Vossemeer en ’t Goeleven in De Heen.

Uit de Steenbergse Courant