vrijdag 15 november 2013, 12:00

Verkiezing Foto van de Maand oktober

STEENBERGEN - Uit de vele inzendingen voor de verkiezing ‘Foto van de Maand oktober’ konden we ons niet beperken tot de gebruikelijke selectie van zes foto’s. Dat zijn er dit keer dus acht geworden. Het is nu aan u om de winnende foto te bepalen. Stemmen kan – tot en met dinsdag 19 november – per mail via info@kijkopsteenbergen.nl of via het bericht over deze verkiezing op de Facebookpagina van KijkopSteenbergen.nl

Tot en met eind deze maand kunt u natuurlijk ook weer foto’s insturen, maar dan voor de verkiezing van de Foto van de Maand november. Inzendingen zijn welkom via info@kijkopsteenbergen.nl

Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand november zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb.

De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, herfsttaferelen, najaarsweer, familieportret; alles mag. Het gaat - voor alle duidelijkheid - niet alleen om de ‘schoonheid’ van de foto(’s), maar vooral ook om de impact, de eventuele emotionele waarde, opvallende zaken et cetera.

Vermeld bij uw inzendingen s.v.p. altijd waar en wanneer de foto’s zijn gemaakt en wat u er zelf zo speciaal  aan vindt.

Foto 1

Een inzending van Peter Brands, met als onderwerp het gouden huwelijksfeest van Guust Damen en Diny Schuurbiers, dat gelet op dit kolossale spandoek voor hun huis zeker niet onopgemerkt voorbij ging.

Foto 2

Tienke Huisman kijkt vanuit haar huis in de Heense Molen onder meer uit op de golfbaan van Akkermans en die ziet er ’s morgens in de mist wel heel bijzonder uit.

Foto 3

In het trimmersbos aan de Krommeweg, ook wel bekend als het Bosje van Peeters, zag Els van Kaam deze geweldige ‘verzameling’ paddenstoelen.

Foto 4

De Bietentocht meerde eind vorige maand weer aan bij het Benedensas in De Heen, precies toen fotografiestudent Tonny Bogers daar in de buurt landschapsfoto’s aan het maken was. Maar zo’n fraai, folkloristisch tafereeltje laat je natuurlijk niet aan je lens voorbijgaan.

Foto 5

Op een mistige ochtend verwonderde Géke Hallema-Jager zich over de schoonheid van de herfst, die zij bijvoorbeeld zag in dit spinnenweb vol dauwdruppels.

Foto 6

Clazien Renirie wilde de bloemetjes water geven, maar er kwam geen water uit de gieter. Niet onlogisch, aangezien zich daarin een pad schuil bleek te houden. Resultaat: een uniek plaatje.

Foto 7

Femke en Sieb Martens dragen de watertoren op handen. De foto werd gemaakt bij gemaal de Oude Sluis in Dinteloord.

Foto 8

Martien van Gaans werd getroffen door de schoonheid van dit beeld, dat hij ‘aantrof’ op een zondagmorgen aan de Steenbergse Vliet, ter hoogte van de Molenweg in Dinteloord.

Uit de Steenbergse Courant