zondag 10 maart 2013, 11:11

Dancefeest ten bate van kankerbestrijding

STEENBERGEN - Ter nagedachtenis aan ‘Miss Teddy Pedigree Paul’ en ten bate van het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF), oftewel de Nederlandse Kankerbestrijding, wordt er komende zomer een dancefeest gehouden in Steenbergen.

Eva en Peter van Laerhoven en Elien Slokkers uit Steenbergen, Edwin Quispel uit Tholen en Maartje van Bommel uit Bergen op Zoom tekenen voor de organisatie van Dance 2 Fight Cancer. De Oldschool- en Hardstyleparty, met onder meer Mara Salva, Cold Case en T-One, vindt 30 juli plaats in Studio 54 op de Markt. Een paar deuren verder, bij de Marina-bar, wordt op dezelfde avond een Après Ski-feest gehouden, voor hetzelfde goede doel. Ook Theaterschool Myra Ceti werkt mee aan de actie, maar dan met workshops theater, dans en thaiboksen, op zaterdag 27 juli.

De activiteiten komen voort uit een oproep van de oorspronkelijk uit Bergen op Zoom afkomstige Ruud, die in januari op 32-jarige leeftijd overleed aan lymfeklierkanker. Hij ging door het leven als ‘Dutch Drag Diva’ Miss Teddy Pedigree Paul. Kort voor zijn dood deed hij een oproep om op zijn verjaardag, 30 juli, zoveel mogelijk feesten te organiseren ten bate van KWF.

De Steenbergse organisatie is nog op zoek naar sponsors, vrijwilligers, mensen die optredens willen verzorgen en ideeën om het programma verder uit te breiden. Contact is mogelijk via dance2fightcancer@hotmail.com

Via hetzelfde e-mailadres kunnen kaarten worden besteld. De voorverkoop begint eind april, entreebewijzen kosten 10 euro per stuk.

Uit de Steenbergse Courant