zaterdag 5 oktober 2013, 12:02

Publiek weet weg naar kinderkledingfair voor ALS goed te vinden

STEENBERGEN – ,,Oh ja, we zouden het aantal bezoekers ook nog turven,’’ reageert Audrey Jongmans-Mol, gevraagd naar de belangstelling voor de kledingkinderfair TOF, Stoer & Lief ten bate van de stichting A.L.S., die vandaag én volgende week zaterdag wordt gehouden bij haar huis aan het Waterhoefke. De weg daar naartoe weten het publiek heel de dag al goed te vinden, zo blijkt.

Vanmorgen om negen uur ging de tent open en belangstellenden zijn nog tot vanavond zeven uur van harte welkom bij TOF, Stoer & Lief, waarbij het vooral draait om de verkoop van goede tweedehands merk-kinderkleding.

In de rekken hangen zo’n tweeduizend stuks, dus keuze te over en de inbreng loopt nog steeds door, zodat er ook volgende week nog meer dan genoeg verkrijgbaar zal zijn.

De opbrengst wordt verdeeld over de inbrengers en de stichting A.L.S. Audrey heeft voor dit goede doel gekozen omdat eind vorig jaar haar man Paul aan deze ongeneselijke zenuw-/spierziekte is overleden.

Veel steun en medewerking

Bij de organisatie van de fair konden Audrey en haar zoontje Mathijs, die ook fanatiek meehelpt, rekenen op de steun van vriendin Marlies Heshof. ,,We hebben daarnaast ook veel medewerking gekregen van plaatselijke ondernemers en vrijwilligers,’’ vertellen Audrey en Marlies. Waardoor er bijvoorbeeld ook bloemen, planten, snoepgoed, tassen, zonnebrillen en decoratieve huisinrichtings-artikelen te koop zijn bij TOF, Stoer & Lief. Evenals allerlei lekkers, zoals snoepgoed, cake en banketstaven.

Veiling

En kinderen kunnen hun haar laten ‘versieren’ met zogenoemde tinsels of extensions. Er is dus voor elk wel wat wils te vinden op de gratis toegankelijke fair. Ten bate van de stichting A.L.S. wordt ook een veiling gehouden van onder meer gesigneerde voetbalshirts van Ajax, PSV en NAC, een fotoshoot, wellnespakket, zevendaagse reis naar Frankrijk en een overnachting op een kampeervlot in de Steenbergse Vliet.

De ‘winnaars’ worden zaterdag 12 oktober aan het einde van de tweede beursdag bekendgemaakt. Bieden kan op locatie, maar ook online via http://www.tofstoerenlief.nlof info@tofstoerenlief.nl

Uit de Steenbergse Courant