vrijdag 11 april 2014, 13:47

Ruim baan voor ieders talent op brede school t Podium

STEENBERGEN – De nieuwe brede school aan de Waterlinie op Buiten de Veste is vandaag officieel geopend en bij deze gelegenheid werd ook de naam bekendgemaakt: ’t Podium.

Hiermee onderschrijven basisschool Maria Regina, Stichting Peuterspeelzalen Steenbergen, Zo/Toerdeloo Kinder- en buitenschoolse opvang en Slagwerkschool Marco Brok hun slogan ‘ieders talent een toekomst’. En dat bleek ook overduidelijk bij de activiteiten die zich, ter ere van de opening, voltrokken op en rond het podium in de grote aula annex gymzaal. 

De kinderen van de verschillende ‘gebruikers’ van de brede school spreiden vanochtend hun talenten tentoon aan elkaar met uiteenlopende acts en liedjes. Ook het schoolorkest zette de feestelijkheden luister bij en vervolgens waren de vele honderden ogen aandachtig gericht op goochelaar Robin Matrix, die een weergaloze show ten beste gaf en voor het voltallige publiek speksnoepjes tevoorschijn toverde. Aan het einde van zijn optreden onthulde hij samen met directeur Eric Graafmans van Maria Regina en Lieke Gladdines van Zo/Toerdeloo Kinderopvang de naam van de nieuwe brede school.

’t Podium is later vanmiddag nogmaals als zodanig gedoopt, tijdens de officiële opening voor genodigden. Hierbij werd ook bekend dat peuterspeelzaal Nijntje voortaan ‘Puk op ’t Podium’ heet en Zo/Toerdeloo Kinderopvang noemt haar vestiging in de brede school ‘Zo op ’t Podium’.

Uit de Steenbergse Courant