zaterdag 10 augustus 2013, 14:12

Aftrap nieuw jeugdseizen met familiedag bij vv Steenbergen

STEENBERGEN – Honderden jeugdleden van vv Steenbergen en hun ouders vermaken zich vandaag op het sportpark aan de Seringenlaan met de familiedag van de club, die ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan voor het eerst wordt gehouden. Gezien de animo voor en het succes van de activiteiten, zal deze ‘kick-off’ van het nieuwe jeugdseizoen ongetwijfeld een blijvertje worden.

Op het programma staan onder meer voetbalwedstrijdjes tussen de kinderen en hun ouders en een Challenge Parcours, met allerlei voetbalvaardigheids-elementen, zoals dribbelen, sprinten, penalty’s nemen en zo hard mogelijk schieten.

Springkussens en een levensecht ‘tafelvoetbalspel’ zorgen eveneens voor veel plezier bij de pupillen, junioren én hun vaders en moeders.

De jubilerende vereniging grijpt de aftrap van het nieuwe jeugdseizoen ook meteen aan om de ouders uitgebreide informatie te verstrekken over alles wat met de club te maken heeft, zoals het bestuur en overige contactpersonen, de supportersvereniging, de Normen & Waarden-commissie, enzovoorts.

Ook is er vandaag een oproep gedaan voor extra vrijwilligers, die vv Steenbergen op alle fronten goed kan gebruiken. Met name trainers voor de jeugdteams zijn van harte welkom. Voor nadere inlichtingen en aanmelding: http://www.vvsteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant