vrijdag 14 augustus 2015, 10:15

Noodweer teistert Groot Steenbergen Cup

NIEUW-VOSSEMEER – De ‘tropische bui’ die gisteravond over ons land trok, maakte een vroegtijdig einde aan de tweede speelronde van het toernooi om de Groot Steenbergen Cup, op de velden van NVS in Nieuw-Vossemeer.

Voordat het begon te spoelen kwamen NVS 2 en vv Steenbergen 2 al tegen elkaar in actie, het thuisspelende team trok met 2-1 aan het langste eind in dit duel. Het programma in poule A begon met de confrontatie tussen zaterdag-eersteklasser vv Prinsenland 1 en zondag-derdeklasser vv Steenbergen 1, dat een 3-1 zege opleverde voor de Steenbergse formatie.

Het treffen tussen NVS1 en vv Prinsenland 2 (poule B) moest bij een 1-0 stand worden gestaakt in verband met het onweer dat inmiddels was losgebarsten. Ook de wedstrijd van SC Welberg 1 tegen SC Kruisland 1 (poule A) kon niet worden uitgespeeld. Op het moment dat de scheidsrechter afblies stond het hier nog 0-0.

Indien van belang voor het klassement worden de afgebroken duels morgen, op de slotdag van de Groot Steenbergen Cup, beslist middels strafschoppen.

Uit de Steenbergse Courant