vrijdag 25 september 2015, 00:00

Belangrijk Kruispunt Fabrieksdijk/Kade/Kaaistraat is open

STEENBERGEN – Het is voor nogal wat mensen een zure appel waar flink door heen moet worden gebeten. De reconstructie van de N257. Het gedeelte burgemeester Van Loonstraat – Franseweg is inmiddels gereed en oogt – ontegenzeggelijk – fraai.

De reconstructie van het kruispunt Burg Van Loonstraat – Kaaistraat – Kade was de volgende stevige hap. Met man en macht is gewerkt om de aansluiting met Kaaistraat en Fabrieksdijk gereed te krijgen. Vanmiddag ging ook de aansluiting met de Fabrieksdijk weer open. Dat scheelt al weer een stukje ellende. Het centrum van Steenbergen is nu weer wat beter bereikbaar.

Het gedeelte Kade-Zeelandweg Oost dat onderdeel is van de forse reconstructie wordt in fasen aangepakt. Tot en met 25 oktober wordt het grootste gedeelte aangepakt. In het weekend van 17-18 oktober is het beurt aan de rotonde die beide industrieterreinen ontsluit. Tot dit tijd blijft het flink omrijden geblazen in dit gebied. Via afslag Tholen/Welberg of via Dinteloord en terug over de N259.  

Foto: Het verkeer weet inmiddels de aansluiting vanaf Fabrieksdijk richting Burgemeester Van Loonstraat en Kaaistraat al mondjes maat te vinden. Morgen zal het er een stuk drukker worden.

Foto Peter Vermeulen©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Uit de Steenbergse Courant