Afbeelding
zondag 22 mei 2016, 14:50

Kika Talentendag voor het goede doel in Dinteloord

DINTELOORD – Scouts van gerenommeerde voetbalclubs als Ajax, Feyenoord en Bayer Leverkusen maakten vandaag hun opwachting bij de eerste editie van de Kika Talentendag bij vv Prinsenland. Tijdens dit evenement kregen jonge voetballertjes de kans om zich bij de topclubs in de kijker te spelen.

Tijdens de Kika Talentendag maakte ook de Nederlands kampioen freestylevoetbal zijn opwachting. Terwijl op de achtergrond opzwepende muziek te horen was, liet Rowdy Heinen indrukwekkende voetbalkunsten zien, trucs die het aanwezige publiek de nodige ooh’s en aah’s ontlokten. Vervolgens mochten kinderen uit het publiek proberen om de vaardigheden van de baltovenaar na te doen.

‘Dromen waarmaken’, dat was boven alles het doel van vv Prinsenland en Soccer Upgrade, de organisatoren van de Kika Talentendag. Daarbij werd uiteraard nadrukkelijk de aandacht gevraagd voor het lot van kinderen die aan kanker lijden.

Voorafgaand aan en tijdens de activiteiten op sportpark Molenkreek in Dinteloord is veel geld ingezameld, dat door Kika (Kinderen Kankervrij) beschikbaar wordt gesteld voor onderzoek naar de levensbedreigende ziekte. 

Foto’s Stanley van Aken©KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant