donderdag 8 september 2016, 09:02

Marco van Kaam waarnemend voorzitter vv Steenbergen

STEENBERGEN – Tijdens de algemene ledenvergadering van gisteravond is het voorzitterschap van vv Steenbergen overgedragen van Wim Roovers op Marco van Kaam (links op de foto), die de functie op zich heeft genomen in afwachting van een definitieve opvolger.

Van Kaam (51) was al vice-voorzitter, maar heeft niet de ambitie om voor langere tijd als voorzitter van de voetbalvereniging te gaan fungeren. ,,Ik wil de club echter niet in de steek laten,’’ zo gaf hij aan, met daarbij het verzoek aan de leden om naar een geschikte kandidaat uit te kijken die de voorzittershamer daadwerkelijk gaat overnemen.

Begin deze zomer maakte Wim Roovers bekend na 6,5 in het bestuur te hebben gezeten, waarvan de laatste 2,5 jaar als voorzitter, te willen stoppen. Voor veel leden kwam dit als een donderslag bij heldere hemel, zo bleek gisteravond. In zijn laatste vergadering meldde Roovers blij te zijn met de nieuwkomers in het bestuur - Richard Tielen (commerciële zaken) en Jolanda Augustijn (wedstrijdzaken) – alsook met het feit dat vv Steenbergen weer meer jeugdleden heeft mogen verwelkomen.

Foto Mark Koenraadt

Uit de Steenbergse Courant