Afbeelding
zondag 11 september 2016, 11:00

10-jarig bestaan De Commerce rijkelijk gevierd

KRUISLAND – Met vrolijke carnavalskrakers en volle glazen bier was het gisteravond volop feest tijdens het Zomercarnaval in Kruisland. Het evenement, dat ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van café/restaurant De Commerce werd gehouden, was ook een persoonlijk jubileum voor eigenaar Edwin Maas.

Mede dankzij het zomerse weer bezochten enkele honderden Kruislanders het feest in de kroeg en op de Markt, die ter gelegenheid van het Zomercarnaval was voorzien van een uitgebreid terras, een bar en een frietkraam.

Hoewel Edwin Maas normaal de schijnwerpers zoveel mogelijk vermijdt, ontkwam de Kruislander ditmaal niet aan een welgemeend eerbetoon. Zo nam Edwin’s vriendin de gelegenheid te baat om haar partner met een ontroerend gedicht de liefde te verklaren. Mooie woorden waren er ook van de personeelsleden van De Commerce, die hun werkgever met een ludiek ABC in het zonnetje zetten.   

Dankzij de samenwerking met de Stichting Kruislands Karnaval (SKS) slaagde Edwin Maas erin om van het Zomercarnaval ‘een onvervalst Pompedurps feestje’ te maken, waarbij op de muziek van carnavals-huis dj Ludo Verhoeven nog tot in de late uurtjes door gefeest werd.

Vrijdagavond begon de jubileumviering al met een succes optreden van André Hazes jr, waarvoor De Commerce volstroomde met 400 fans.

Vandaag is het wederom groot feest in Kruisland, waar van 11.00 tot 17.00 uur de 30ste editie van de Jaarmarkt plaatsvindt, met volop activiteiten en entertainment voor jong en oud.

Foto’s Stanley van Aken©KijkopSteenbergen en Rob Rijshouwer

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant