zaterdag 29 oktober 2016, 09:00

Officiële opening Bosman Bedding

STEENBERGEN – Het koopcentrum van Steenbergen heeft er met Bosman Bedding onlangs een nieuwe winkel bijgekregen. De beddenspeciaalzaak aan de Blauwstraat 2 ging weliswaar al op 1 oktober open, maar vandaag is de officiële opening. Van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, kennis te komen maken met de nieuwe onderneming van de familie Bosman.

Diana en Bert Bosman zijn  inmiddels alweer bijna tien jaar geleden de eigenaren van dierenspeciaalzaak Wevo. Pal daar tegenover zijn ze nu, samen met hun dochter Shania, Bosman Bedding begonnen. Een geheel andere tak van sport, zou je denken, maar de familie Bosman heeft vanuit het verleden al ervaring in deze branche en ondertussen is Diana’s oudste broer een eigen beddenfabriek begonnen, Boxma BV.

,,Toen hij voorstelde om in Steenbergen een verkooppunt te beginnen, zagen wij dat dus wel zitten. Het pand tegenover de dierenwinkel stond al geruime tijd te huur, bevindt zich op een perfecte locatie en ook de ruimte is optimaal.’’

‘Helemaal op maat, naar de wensen van de klant’

Hoofdbestanddeel van de collectie bij Bosman Bedding zijn de boxsprings van Boxma BV. ,,Allemaal eigen creaties, die handmatig worden gemaakt met puur Nederlandse materialen, en die je dus niet overal tegenkomt. Ze zijn bovendien van een zeer hoogwaardige kwaliteit, met als grootste voordeel dat ze helemaal op maat en ook qua uitvoering naar de specifieke wensen van onze klanten kunnen worden vervaardigd. Dat geldt zowel voor de bedden zelf als de hoofdborden en de bijbehorende hockers, maar ook voor de matrassen,’’ lichten Diana en Shania Bosman toe.

‘Betaalbare prijzen en snelle levertijden’

,,Tegen betaalbare prijzen én snelle levertijden,’’ vervolgen moeder en dochter. En niet alleen voor de slaapkamer thuis. ,,We kunnen ook bedden en kussens op maat leveren voor de boot, de camper, de caravan, loungesets et cetera.’’ Zelfs boxsprings voor de hond behoren tot de mogelijkheden bij Bosman Bedding, dat daarnaast tevens het adres is voor aanverwante artikelen zoals hoofdkussens, matrasbeschermers, dekbedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, molton hoeslakens, matrasbeschermers, sierkussens en plaids.

,,We hopen met dit alles publiek uit heel de regio aan te trekken en bieden onze klanten ook de gelegenheid tot proefslapen. Wat wil zeggen dat zij een week lang een nieuw matras kunnen uitproberen, om te kijken of het lekker ligt, want dat is altijd even wennen.’’

Voor nadere informatie: www.bosmanbedding.com

Uit de Steenbergse Courant