woensdag 22 maart 2017, 11:00

Voorronde Kampioenschap Poker in Steenbergen

STEENBERGEN - Zaterdagavond 31 maart is Partycentrum Duiventoren de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Steenbergen’ dragen en krijgt bovendien een mooie beker. Daarnaast kwalificeert hij of zij zich voor de landelijke finale. De beste tien procent van alle deelnemers maken ook nog kans om zich via de halve finales hiervoor te kwalificeren.

Laagdrempelig toernooi

Iedere pokerliefhebber kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 12,50. “Door mee te doen krijgen deelnemers niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker.

De voorronde in Steenbergen begint om 20:00 uur.

Uit de Steenbergse Courant