donderdag 25 mei 2017, 10:40

Man overleden na bedrijfsongeval met heftruck

STEENBERGEN - Gisterenavond is op een bedrijventerrein in Steenbergen een 47-jarige man uit de gemeente Bergen op Zoom door een ongeval met een heftruck om het leven gekomen. De arbeidsinspectie doet nader onderzoek naar de oorzaak van deze trieste zaak.

Het is ongeveer 20.34 uur als de meldkamer door collega’s van het slachtoffer gebeld wordt. Zij vertellen dat deze ernstig gewond is geraakt tijdens werkzaamheden. Onmiddellijk is hulpverlening opgeroepen om naar het bedrijventerrein te gaan, waaronder een traumaheli. De man is echter zo zwaar gewond dat reanimatie niet meer helpt en hij ter plekke is overleden.

Nazorg

Een schouwarts heeft het slachtoffer onderzocht en de doodsoorzaak vastgesteld. Daarna zijn agenten naar de familie gereden om daar te vertellen wat er gebeurd is. Een familieagent zal de nabestaanden de komende tijd bijstaan. Aan de collega’s die het ongeval hebben zien gebeuren is slachtofferhulp aangeboden. De arbeidsinspectie doet onderzoek hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

Uit de Steenbergse Courant