dinsdag 6 juni 2017, 15:00

Aanstaande zaterdag: ruim 120 kramen op Dinteloordse Braderie

DINTELOORD – Aanstaande zaterdag 10 juni wordt de jaarlijkse braderie in Dinteloord gehouden. De braderiecommissie van winkeliersvereniging Dinteloord-Winkeloord meldt dat ze ook dit jaar de puntjes op de i hebben gezet om er opnieuw een geslaagd dagfeest van te maken. De braderie start om 10:00 uur en is geopend tot 18:00 uur.

“Een echte publiekstrekker, dat is en blijft de aantrekkelijke braderie in Dinteloord”, zo stelt Niels Littooij namens de braderiecommissie. Hij wijst op de 120 kramen die worden ingevuld door de Dinteloordse winkeliers, standhouders en plaatselijke verenigingen. “Het aanbod is enorm, dus er is voor iedereen wel iets leuks te vinden. En dat is ook het geval voor kinderen, ook voor hen is er volop vermaak. Daarbij zijn de draaimolen en mini-scooters een vast onderdeel van de attracties. Opvallende blikvangers zijn de Euro-bungy en de maar liefst negen meter hoge klimwand. Een attractie voor zowel de jongere als de oudere durfals”.

Aanbiedingen

Tijdens de braderie pakken de Dinteloordse winkeliers uit met tal van voordelige aanbiedingen. En er zijn weer tal van acties vanuit de deelnemende lokale verenigingen. Naast de lokale aanbieders staan op de braderie ook tal van standhouders van buitenaf, die de bezoekers graag kennis laten maken met hun gevarieerde producten en artikelen.

Gezellige ontmoetingen

“Als het weer aangenaam is, dan is het in Dinteloord tijdens de braderie goed toeven op de gezellige terrassen van de lokale horeca en velen zullen kunnen genieten van het sfeertje rondom ‘de pan van opa Jan’. Het zijn leuke ontmoetingsplaatsen waar bezoekers elkaar in uitbundig plezier vinden. Winkeliersvereniging ‘Dinteloord-Winkeloord’ nodigt iedereen uit voor een superleuke dag. Tot ziens in Dinteloord op zaterdag 10 juni”, aldus de braderiecommissie.

Uit de Steenbergse Courant