vrijdag 9 juni 2017, 16:00

Cameleon laat van zich horen tijdens Dorpswandeling

NIEUW-VOSSEMEER – In de editie van afgelopen vrijdag 2 juni presenteerde Steenbergse Courant reeds het complete programma van de feestweek 450 jaar Nieuw-Vossemeer. Dat wordt voor alle inwoners van het kerkdorp een geweldig feest, maar zeker ook voor alle andere belangstellenden uit de regio. Op KijkopSteenbergen.nl wordt de komende dagen telkens het programma voor de volgende dag nog eens gepubliceerd.

Een van de onderdelen van het feestprogramma is de culturele dorpswandeling. Die start zaterdagmiddag om 14.30 uur. Eerst wordt een gezamenlijk kopje koffie gedronken en vervolgens gaan de wandelaars op pad onder begeleiding van gidsen die alle wetenswaardigheden van Vossemeer onder het voetlicht brengen. Er worden ook gebouwen bezocht waar de bezoeker normaliter niet binnenkomt. Veel moet nog een verrassing blijven, maar dat theatergroep Cameleon op de voor hen gebruikelijke enthousiaste wijze theater gaat brengen kan alvast worden verklapt.

En natuurlijk ook vermaak

Natuurlijk zijn er ook tal van activiteiten die slechts voor ontspanning en vermaak zijn bedoeld. Een greep hieruit: een klimwand, hondentraining, Dronedemonstratie, Vliegend tapijt, Mini-paardparcours, Modeshows, helicoptervluchten en diverse podia voor het dweilbandfestival.

Er rijdt een treintje vanaf de parkeerplaatsen en er zijn voldoende terrassen met versnaperingen en eetwaren. Wie zich verveelt behoort zondag zeker tot de uitzonderingen.

Uit de Steenbergse Courant