vrijdag 23 juni 2017, 09:00

Eerste Sportinstuif voor senioren

STEENBERGEN - Woensdag 12 juli tussen 09.30 en 14.00 uur organiseren Stichting Ouderen Steenbergen (SWOS) en gemeente Steenbergen in het Cromwiel de eerste Sportinstuif voor senioren. Deze staat in het teken van bewegen en is speciaal voor 50 plussers.

Tijdens deze Sportinstuif kunnen de senioren verschillende sporten zowel binnen als buiten uitproberen. Ook de GGD zal aanwezig zijn met informatie en deze biedt tevens een gezondheidsmeting aan. Belangstellenden kunnen kennismaken met tafeltennis, (stijl)dansen, soft tennis, valpreventie, geheugentraining, conditieopbouw, biljart en badminton.

Rondes

Er zijn drie rondes van 30 minuten. Voor iedere ronde kunnen senioren zich opgeven voor 1 activiteit. Deelnemen aan  1 of 2 rondes kan natuurlijk ook. Om 12.30 uur vindt er een lunch plaats. De deelnamekosten voor de lunch bedragen 5 euro en deelname is vrijblijvend. Na de lunch vindt een afsluitende Bingo plaats waar leuke prijzen kunnen worden gewonnen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot vrijdag 30 juni via SWOS, tel. 0167-541137 of door het invullen van  een formulier en dit in te leveren bij Fabrieksdijk 6 (Vraagwijzer) ter attentie van Tonnie Joxhorst. Meer informatie is te vinden op de website van de gemeente Steenbergen.

Uit de Steenbergse Courant