vrijdag 23 juni 2017, 16:00

Kermisloop voor Roparun

REGIO - Zaterdag 8 juli aanstaande vindt de 16e Kermisloop in Heerle plaats. In overleg met het nieuwe bestuur van deze loop heeft medeorganisator Door Dik & Dun – het Roparunteam uit Steenbergen er voor gekozen de starttijden met een uur te vervroegen, in de hoop zo meer deelnemers te krijgen.

Om 17.15 uur start de jeugdloop over 1 km voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarna start om 18.00 uur de prestatieloop over 5 of 10 kilometer, terwijl dan meteen ook de wandeltocht van 5 kilometer van start gaat. Voor alle kinderen is er een prijsje, terwijl er voor de volwassenen ook nog een verloting op startnummer plaats zal vinden.

Inschrijven

De inschrijfkosten bedragen € 1,50 per kind en € 5,00 per volwassene. De opbrengst van de run komt geheel ten goede aan de goede doelen van de Roparun (Palliatieve zorg voor kankerpatiënten).

De start van de run is aan de Torenbaan in Heerle. Inschrijven dient te gebeuren bij Eeterij “Die Drie”, aan de Torenbaan 3. Er is douche-en kleedgelegenheid aanwezig op sportpark Harella.

Uit de Steenbergse Courant