donderdag 6 juli 2017, 11:00

Semper Crescendo geeft ‘Vakantievoorpretconcert’

NIEUW-VOSSEMEER – Om inwoners uit Nieuw-Vossemeer en omgeving, maar natuurlijk ook andere muziekliefhebbers – alvast in vakantiestemming te brengen geeft harmonie Semper Crescendo een speciaal concert op het plein van De Vossemeren. Dat gebeurt op zondag 9 juli vanaf 14:00 uur.

Speciaal voor dit concert komt ook het fanfareorkest Veere’s Genoegen uit Veere naar Nieuw-Vossemeer. Dit orkest blijkt even oud te zijn als de Vossemeerse harmonie – dit jaar maar liefst 96 jaar – en staat onder leiding van dirigent Thomas Bruijns. De muzikanten uit Veere zullen een gevarieerd repertoire brengen.

Ook de Semperkids onder leiding van Marianne van Tilburg zullen tijdens het vakantievoorpretconcert hun nootjes bijdragen.

Jubilarissen

Deze middag worden ook de jubilarissen bij Semper Crescendo in het zonnetje gezet. Het gaat dan om leden die een 5, 15 en 20 jarig lidmaatschap hebben bereikt. Bijzondere aandacht is er ook voor Jaantje Brattinga. Zij is nu 25 jaar lid van Semper Crescendo en zal daarvoor een oorkonde en de bondsspeld in ontvangst mogen nemen. Voorzitter Frank de Klerk spant de kroon met zijn 45 jarig lidmaatschap.

Afsluiting

Het voorpretconcert wordt afgesloten door Semper Crescendo zelf. Onder leiding van dirigent Luc van Gaans brengt Semper een gevarieerd programma met onder meer muziek van De Typewriter, Disco inferno, Viva la France en Soldaat van Oranje. Dit alles bij goed weer op het plein van De Vossemeren, bij slechts weer wordt uitgeweken naar De Vossenburgt. Toegang is gratis.

Uit de Steenbergse Courant