Afbeelding
dinsdag 15 augustus 2017, 20:44

Kleine Tour Flits 03: Toch nog Belgisch zonnetje tijdens regenachtige Dinsdag

STEENBERGEN – Vanmiddag is na de etappe van vandaag het laatste deel van de Sprint verreden. Hierdoor begon de prijsuitreiking op de Markt een half uurtje later dan gepland. De etapperit zelf – richting Roosendaal, Nispen en het Belgische Essen – werd geteisterd door nog aardig wat buien. Gelukkig liet de zon zich zien zodra de tourkaravaan de grens passeerde. En bij de nieuwe rustplaats in Essen – de Ettense Tennisclub bleek hier een prima gastheer – werd het zonnetje zelfs nog warm. Hier werd – op talrijke tussen de bomen gespannen waslijnen – de regenkleding te drogen gehangen.

En verder: Jochem Sloekers (ploeg Boekhandel Vermeulen) kon vandaag met het zwarte trico om de schouders de teleurstelling over zijn valpartij gisteravond tijdens de koppelkoers weer weglachen.

Tijdens de rustpauze genoten de rennertjes van het smakelijks dat hun lunchtrommel hen bood. Bij de ploeg van Auto Kar gingen de watermeloenen er goed in, terwijl de collega’s van Fujifilm en bouwbedrijf Verkaart de door hen gewonnen taarten razendsnel soldaat maakten.

En tot slot: de tot koning getroonde Ivo Nagelkerken geeft aan dat hij erg tevreden is over zijn twee leerlingen. Dat zijn de nieuwe ploegleiders Rob en Esther bij Glastuinbouw Steenbergen.

Foto’s: Mark Koenraadt © 2017

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant