zondag 22 oktober 2017, 11:00

Rabobank Zuidwest Brabant werkt mee aan regionale duurzaamheidswinkel

REGIO – Aan de Nieuwe Markt in Roosendaal is een bijzondere pop-up duurzaamheidswinkel geopend. In de winkel wordt aan bezoekers getoond hoe met duurzame investeringen in de eigen woning kan worden bespaard op de energierekening, terwijl het wooncomfort wordt verhoogd en meteen ook een bijdrage wordt geleverd aan een beter milieu.

De tijdelijke duurzaamheidswinkel is een initiatief van Regionaal Energieloket West-Brabant, Van den Bijgaart Architect, Bogers Installatieburo, Facility Supply, Gemeente Roosendaal, Bouwbedrijf Aan de Stegge Roosendaal, Wibro isolatie & renovatie en Rabobank Zuidwest-Brabant.

Openingstijden

Van maandag tot en met zaterdag kunnen bezoekers tijdens de openingstijden terecht om zich volledig te laten informeren over het vergroenen van de woning op het gebied van energiebesparing en energieopwekking. Ook worden zij geadviseerd over de mogelijkheden om deze duurzame investeringen op een verantwoorde manier te financieren. De Duurzaamheidswinkel is tot en met zaterdag 16 december te vinden aan de Nieuwe Markt 3A te Roosendaal.

Uit de Steenbergse Courant