zaterdag 4 november 2017, 10:00

Zaterdagavond: Prinslands Kreekfestijn

DINTELOORD – Onder het motto ‘Voor Dinteloorders, Door Dinteloorders’ wordt zaterdagavond – 4 november – in de zaal van Restaurant Thuis! het Prinslands Kreekfestijn gehouden. Een avond vol zang en muziek die zaterdagavond om 20:00 uur aanvangt.

Het Prinslands Kreekfestijn wordt normaliter buiten aan de Kreek gehouden, maar verhuist dit keer vanwege het late tijdstip naar binnen en vindt plaats in de zaal van Thuis!. “Maar het blijft dan wel aan de Kreek”, vertelt Rian Sulkers namens de Stichting Prinslands Kreekfestijn.

Tijdens de muzikale avond zal een keur aan Dinteloords talent voor het voetlicht treden. Zo komen het Schoolkoor van Groen van Prinsterer, Volharding Dinteloord, Ritmisch Koor Dinteloord, De Crazy Crab Jazzband, Nederpop aan de Dintel en Toonladders Zat op het podium. Het belooft een gezellige avond te worden, de toegang is geheel gratis. Bij binnenkomst wordt aan de bezoekers een programmaboekje uitgereikt.  Ook belangstellenden van buiten Dinteloord zelf zijn overigens van harte welkom.

Foto (door Hakim Tampoebolon ©2015) :

Hier zijn de Toonladders Zat met hun gelegenheidskoor in actie tijdens een van de voorgaande edities van het Prinslands Kreekfestijn (in 2015).

Uit de Steenbergse Courant