vrijdag 17 november 2017, 11:00

Mee eten geblazen met toneelvereniging Soufflé

KRUISLAND - 24 en 25 november aanstaande zal Toneelvereniging Soufflé met een gloednieuwe dinershow optreden bij De Commerce. De spelers hebben zich echt overlaten halen om tussen de reguliere repetities voor hun nieuwe stuk veel tijd en energie te steken in een geheel eigen geschreven programma vol sketches en liedjes. Toch mag het resultaat er zeker wezen.

TV Soufflé laat weten, dat het weer een avondje wordt, waarbij er volop gelachen en meegezongen kan worden. Vaak herkenbaar, soms absurd, maar altijd met een knipoog. En tussen de optredens door kan er natuurlijk smakelijk gegeten worden. Daar zorgt het team van de Commerce wel voor. Dit jaar is er geen specifiek thema aan de avond verbonden, maar Soufflé is er van overtuigd dat zowel de Kruislandse vrouwen als mannen zich beslist in veel van de gebrachte zaken zullen herkennen.

Wie een avondje letterlijk en figuurlijk lekker wil lachten doet er goed aan een plaatsbewijs te reserveren. Dat kan via het telefoonnummer (0167) 532 485. De aanvang op beide avonden is om 19.30 uur, de ontvangst begint zoals bij alle optredens van TV Soufflé al een half uurtje eerder. Een deel van de opbrengst van deze avond komt ten goede aan de toneelvereniging. Bezoekers betalen 29,50 euro voor het diner, exclusief de genuttigde drankjes.

Uit de Steenbergse Courant