zaterdag 2 december 2017, 12:00

Kampioenschap voor vv Steenbergen JO10-1

STEENBERGEN - Het afgelopen seizoen hebben de voetballers van JO10-1 een flinke strijd geleverd voor de titel in hun klasse. Met veel inzet, hard trainen en een flinke reeks stevig bevochten overwinningen. De laatste wedstrijd om het kampioenschap moest de titel brengen. Een bijzondere strijd tegen de nummer twee, Kogelvangers. Een pittige eindstrijd, waarin de blauwwitten op achterstand kwamen, maar die de Steenbergenaren uiteindelijk met 2-1 in hun voordeel beslisten. Het kampioenschap was binnen.

Het team van JO10-1 wordt gevormd door Levi de Kock, Matthieu Verkouter, Damian Budzinski, Keano van Poppelen, Jason Banis, Dirk Heshof, Sem Kortenoeven, Matthijs Mol, Remy van de Maas en doelman Joost Geilings. Trainers zijn Emile Verkouter, Twan Uitdewilligen en Ivo de Kock.

De overwinning werd gevierd met vuurwerk, champagne, een medaille en frietjes. Na het feestmaal maakten de kampioenen op een platte kar een rondrit door het centrum van Steenbergen. Ook feestelijk gezang en muziek ontbraken daarbij niet.

Foto: Gino van Outheusden

Uit de Steenbergse Courant