donderdag 7 december 2017, 16:00

Heerl’k Kerst in Heerle

REGIO – Inmiddels is de Kerstmarkt in Heerle regionaal een begrip geworden. Zaterdag 9 december is het weer zover, dan staat de volgens de organisatie ‘Grootste, gezelligste en vooral mooiste Kerstmarkt’ op het programma. Er is niet alleen kerstsfeer in en rond de kramen, maar er is een heel Kerstprogramma.

De Kerstmarkt begint die dag om 11:00 uur, duurt toto 19:00 uur en is te vinden op het kerkplein, de Herelsestraat en het plein voor de school tot in de school zelf. Er staan een groot aantal kraampjes die Kerst gerelateerde spulletjes zullen aanbieden. Wie nog geen kerstboom in huis heeft gehaald kan daarvoor eveneens op de kerstmarkt terecht. 

Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden die koppen snert, broodjes rookworst, oliebollen, stroopwafels, churros en diverse andere snacks aanbieden. Op het plein worden diverse demo’s gegeven en er is live muziek. In de kerk - de Schalm - zullen de gehele dag diverse koren Kerstliederen zingen, er is ook een Meet & greet met Olaf (Disney’s Frozen) of de mogelijkheid om een huifkartocht te maken.

Uit de Steenbergse Courant