dinsdag 2 januari 2018, 06:00

SC Welberg JO14-1 opnieuw kampioen

WELBERG – (Kinder)champagne, frietjes met een snack en een beker vielen de kersverse kampioenen van Sc Welberg JO14-1 ten deel nadat duidelijk werd dat het kampioenschap binnen was. In de competitie die eind september van start ging.

Diverse tegenstanders delfden het onderspit, alleen het tweede JO14-team van de eigen club bleek een gelijkwaardige tegenstander. Door het gelijkspel dat tegen dit team werd behaald bleef het tot op het laatst van de competitie spannend voor de Welbergenaren. Uiteindelijk bleken de 42 doelpunten voor en slechts 8 tegen voldoende voor de eindoverwinning.

De 15 knapen onder leiding van trainers Alfred Leeuw , Garion Erindale, Johan Sulkers en Martijn Bax hebben dat passend gevierd. Het betreft Rowan Schouteren , Jeroen Schemkes , Bryan Rombout , Louis Patacca, Persijn v/d Linde , Sieb Uijtdewilligen, Jonathan Sulkers , Jordy Oomen , Bryan van Doorn, Jamie Ekelmans Luca Gelten , Ivar Kleinveld, Koen Jansen, Djerrel Bax en Djustin Leeuw. Zij kijken nu al weer uit naar de voorjaarscompetitie.

Uit de Steenbergse Courant