Afbeelding
maandag 15 januari 2018, 07:00

Leedies Oonlie waren Hipper met hun Teenslipper

STEENBERGEN – “Het was super gezellig”, vond Wendy Rokx van de Leedies Oonlie. De vijf Leedies organiseerden gisteravond voor de twee maal op rij een extra carnavalsfeestje in de zaal van de Keuning aan de Wouwsestraat. Zij ontvingen een kleine 120 leutvierders.

“Wel iets minder druk dan vorig jaar”, vertelt Leedie Wendy. Toen stond de teller op 150 bezoekers. “Maar het was zeker niet minder gezellig”. De Leedies kregen muzikale ondersteuning van ‘Blaos maar Raok’, De Primeuren en ’t Wornix. Dit jaar kon Chris Antonissen helaas niet worden geboekt – zijn agenda was al vol – maar kwam coverband Rec met een speciaal ingestudeerd repertoire van carnavalsnummers en zomerhits. Veel feestvierders hadden zich vanwege het thema lekker zomers gekleed en er waren behoorlijk wat teenslipperdragers van de partij. Ook de Leedies hadden zich wat dat betreft niet onbetuigd gelaten.

Of er volgend jaar een vervolg op het Leedies Feestje komt is nog niet bekend. “Dat is afhankelijk van wanneer carnaval dan valt en of er nog voldoende ruimte voor ons feestje is. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan slaan we een jaartje over en zijn we in 2020 zeker weer van de partij”, verzekert Wendy Rockx.

De Leedies worden gevormd door Annemarie Raaymakers, Carolien van de Weegen, Annemiek Raats, Vera de Wit en Wendy Rockx.

Foto’s: Thomas Weezenbeek ©2018

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant