Afbeelding
zaterdag 3 maart 2018, 17:23

Big smile bij organisatie NVS Dart-toernooi

NIEUW-VOSSEMEER – Organisator Alex van Tilburg was gisteravond – vrijdagavond 2 maart – in opperbeste stemming. Samen met Mark Dam was hij verantwoordelijk voor het NVS darttoernooi. Het tweetal kreeg daarbij ondersteuning van André Brouwers, Reinier de Jong, Kees Jochems en Kees Bosters. In de kantine van NVS was het volle bak: een uitstekende opkomst van niet minder dan 84 deelnemers die op 7 dartborden in 6 poules onderling strijd leverden. En dat niet alleen, de darters amuseerden zich uitstekend.

“We hebben dus 42 deelnemende koppels. Elk koppel speelt vijf wedstrijden. In de voorrondes gaat het om sets van 301 naar 0, met een dubbel uit”, vertelt Alex van Tilburg als inmiddels volleert darttoernooiorganisator.

Het toernooi wordt dit jaar voor de tweede maal gehouden. Vorig jaar telde het 72 deelnemers, een aantal dat nu dus flink is overtroffen. “Maar dat is het dan ook wel. We hebben geen plaats meer voor nog meer deelnemers”, klinkt het tevreden. De opbrengst van het toernooi gaat voor een deel naar het prijzengeld, de rest komt in de clubkas van NVS.

Door Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant