Afbeelding
vrijdag 30 maart 2018, 16:30

Paashaas draaide alvast warm bij ’t DrieVierde

STEENBERGEN – Afgelopen zondagochtend bracht de Paashaas alvast een bezoek aan ’t DrieVierde, de actieve buurtvereniging voor het driehoekje Juliana-, Wilhelmina en Emmastraat en het Doornedijkje. Op het grasveldje in de wijk verzamelden zich de bewoners met hun kinderen in afwachting van de Paashaas.

De buurtvereniging had een beetje mazzel, want het zonnetje liet zich, zij het wat dunnetjes, die ochtend al zien. “We hebben flink getwijfeld en dachten er aanvankelijk over om deze buurtactiviteit toch maar naar binnen te verplaatsen. Maar we hebben geluk”, zo liet Heleen Geers namens de organisatie weten. En zo gebeurde het dat er een uitnodigende tafel met tal van lekkernijen kon worden opgesteld en dat terwijl de kleintjes deelnamen aan een speurtocht door het wijkje, de ouderen buiten gezellig aan de koffie gingen. Vervolgens was daar de Paashaas met een lege eiermand die door de jongeren alras gevuld werd met de gevonden ‘paaseieren’. Daarna was het smullen geblazen en konden de kinderen gezellig knutselen.Eerder – zaterdag – hadden bewoners van de wijk en hun kinderen de handen uit de mouwen gestoken in het kader van de landelijke opschoondag.

Foto’s: Wijkvereniging ’t DrieVierde ontvingen afgelopen zondag de Paashaas en zorgden ervoor dat zowel de kinderen als zijzelf het gezellig hadden.

Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant