maandag 2 april 2018, 10:00

Muziek op schoot met Claudia de Groen tijdens Baby-tot-Kleutercafé

STEENBERGEN - Het Baby- tot Kleutercafé in de Bibliotheek Steenbergen is volgens de organisatoren dé ontmoetingsplek voor ouders en verzorgers. Want ze kunnen hier samen ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van hun baby of peuter. Woensdag 4 april staat de bijeenkomst in het teken in het teken van ‘Muziek op schoot’.

Claudia de Groen van Muziekvereniging Volharding gaat voorop tijdens dit muzikale feestje. Samen zingen, bewegen en muziek maken is plezier voor twee. Daarnaast zijn in de bieb volop leuke boeken met liedjes en muziek te leen. Bezoekers gaan vast en zeker met leuke muzikale tips naar huis en kunnen daarmee op een leuke manier hun baby of peuter stimuleren.

Het Baby- tot Kleutercafé is iedere eerste woensdag van de maand van 9.30 tot 10.30 uur.
Ouders en verzorgers met kinderen van 0 tot 4 jaar uit de gemeente Steenbergen zijn meer dan welkom, evenals de kinderen zelf natuurlijk. De toegang is geheel gratis. Wel worden belangstellenden verzocht om zich even per e-mail aan te melden. Dit kan via: babycafe@markiezaatsbibliotheken.nl

Het Baby- tot Kleutercafé is onderdeel van BoekStart, dat het voorlezen aan baby’s, dreumesen en peuters stimuleert. De organisatie is in handen van de Bibliotheek Het Markiezaat en Jeugdgezondheidszorg West-Brabant.

Uit de Steenbergse Courant