Afbeelding
zondag 15 april 2018, 13:00

Mogelijk nieuwe aanwas maakt kennis met vv Steenbergen

STEENBERGEN – De gevleugelde uitspraak ‘Wie de jeugd heeft, heeft toekomst’ doet zeker ook opgeld voor voetbalvereniging Steenbergen. Vandaar de kennismaking die vertegenwoordigers van de jeugdcommissie woensdagmiddag hielden voor jeugdige belangstellenden. Zij namen deel aan diverse spelonderdelen, waarbij de bal vanzelfsprekend centraal stond.

“Het is belangrijk dat we ook actief blijven om nieuwe aanwas te verkrijgen. De jeugd is belangrijk voor elke vereniging en zeker ook voor de onze. Kijk maar eens naar ons eerste elftal. De spelers komen vrijwel allemaal uit ‘eigen kweek’, ze groeien vaak door vanuit de jeugdelftallen”, vertelt jeugdcommissievoorzitter Michel Reijns. Samen met Nico van Schilt en Maartje van Willegen ontvangt hij deze middag de belangstellende kleintjes en hun begeleiders. De kinderen vinden het merkbaar prachtig, al is het voor de allerkleinsten nog wel een beetje spannend.

Twintig jeugdelftallen

Voetbalvereniging Steenbergen telt 20 jeugdelftallen. Die bestaan uit jongens en meisjes. In totaal zijn er 350 jeugdleden. Zij vormen de basis van de club. Daarnaast telt vv Steenbergen 7 seniorenteams. Drie ervan spelen op zaterdag, drie herenteams en een damesteam spelen hun wedstrijden op zondag.

Foto: belangstellende jeugd maakt kennis met vv Steenbergen. Namens de jeugdcommissie werden zij ontvangen door Michel Reijns, Nico van Schilt en Maartje van Willegen.

Foto’s: Peter Vermeulen ©Steenbergse Courant

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant