maandag 7 mei 2018, 12:17

De Meermin vanmiddag extra open vanwege zomers weer - Aquadintel normaal geopend

STEENBERGEN / DINTELOORD - We hebben vandaag ook in de gemeente Steenbergen te maken met prachtig - zelfs zomers - weer. Zwembad De Meermin meldt dat het bad om die reden vanmiddag een extra openstelling heeft. Vanaf 13:00 uur kunnen zwemliefhebbers er terecht. Het bad is geopend tot 18:00 uur.

De Steenbergse zwembaden zijn gisteren aan hun seizoen begonnen. Bij de Meermin had de vandalist van vorig jaar opnieuw toegeslagen. Het gevolg was een verlies van 71.000 liter zwembad water. Gelukkig merken de zwemmers daar niets van, maar het blijft een bijzonder vervelende zaak.

En lekker zwemmen in Aquadintel

Ook bewoners van het Dinteloordse gebied kunnen vanmiddag op zwemgebied overigens aan hun trekken komen. Want het Dinteloordse zwembad Aqua Dintel is vanmiddag tot vanavond 19:00 uur ook open, zo laat badmeester Stephan van de Pluim weten. Dat is dan wel een reguliere openingstijd, want Aquadintel is normaliter op maandag geopend en op donderdag gesloten, terwijl De Meermin normaal ‘s maandags dicht is en de rest van de week open.

Uit de Steenbergse Courant