zondag 13 mei 2018, 17:00

Strandbal voor bezoekers avondopenstelling gemeente

STEENBERGEN - Met de vakanties in aantocht biedt de gemeente Steenbergen haar inwoners extra mogelijkheden om paspoorten en rijbewijzen te laten verlengen. Tijdens deze avondopenstellingen in de maand mei krijgen bezoekers een attentie in de vorm van een strandbal om alvast in de stemming te komen.

De extra service is mede ingegeven door de feest- en brugdagen waardoor het gemeentehuis minder vaak open is. Wethouder Petra Lepolder van dienstverlening: “In de week van Hemelvaart kunnen we maar drie dagen onze dienstverlening aanbieden. Daarnaast weten we dat de komende periode tot en met augustus 2018 veel reisdocumenten en rijbewijzen verlopen. Daarom leek ons dit een mooi gebaar richting onze inwoners.”De extra openstellingen zijn nog op 14 t/m 17 mei van 17:30 tot 19:30 uur.Een afspraak maken is tijdens deze extra avondopenstellingen niet nodig.

Strandbal cadeau

Maandagavond 7 mei was de eerste avond waarop de inwoners van de Gemeente Steenbergen terecht konden voor het verlengen van een reisdocument of rijbewijs.
De bezoekers ontvingen een strandbal om alvast in de stemming te komen voor de zomer. Ook de bezoekers voor de nog komende avonden worden op die manier verrast.
Volgens wethouder Lepolder wordt de avondopenstelling goed gewaardeerd.

Uit de Steenbergse Courant