zondag 20 mei 2018, 12:00

Fysiocentrum Steenbergen viert jubileum met gratis inloopspreekuur

STEENBERGEN – Het is inmiddels 20 jaar geleden dat fysiotherapeut Ard Poot zijn praktijk in Steenbergen opende. Al gaat de historie van de praktijk nog verder terug aangezien deze afstamt van de eerste fysiotherapiepraktijk in deze plaats. Inmiddels bestaat het team van Fysio Centrum Steenbergen (FCS) uit negen personen.

“Wie jarig is trakteert”, zo stelt FCS. De traktatie bestaat uit een gratis inloopspreekuur voor elke inwoner van de gemeente Steenbergen bij een van de zes gespecialiseerde therapeuten. Hiervoor is een schema opgesteld, dat verkrijgbaar is bij de praktijk en tevens is opgenomen in een folder die vanaf komend weekend verspreid wordt in gemeente. 

Teamleden

Naast Ard Poot die gespecialiseerd is in schouderklachten, heupproblematiek, sportklachten en dry needling (vooral ook hoofdpijn en kaakklachten) werken bij FCS de volgende teamleden: Roald Wilbrink, Annika Spronk, Myrthe de Keijzer, Pascal van der Weegen, Rachel Hack, Joyce Bloks (alle fysiotherapeuten met een bepaalde specialisatie), Joke Geers (secretaresse, receptioniste) en Marina Poot (echtgenote van Ard Poot en verantwoordelijk voor de administratie en financiën).

Het FCS-team beschrijft zichzelf als volgt: “jong, vrolijk en gedreven. Met veel zorg en aandacht voor mens en lichaam oefenen de therapeuten op professionele wijze hun vak uit. Daarnaast zijn zij altijd alert op nieuwe ontwikkelingen en het uitbreiden van hun specialisaties”. Behandeling gebeurt uitsluitend op afspraak, aan huis behandeling is ook mogelijk.

Meer informatie is te vinden op: www.FysioCentrumSteenbergen.nl.

Uit de Steenbergse Courant