maandag 18 juni 2018, 17:30

Rutger is het beu: 1000 euro beloning

STEENBERGEN – Rutger de Nooij uit de Jan de Preestraat is het beu. Deze week, in de nacht van 12 op 13 juni werd zijn Giant herenfiets ‘Futuro CS’ met framenummer C74K1776 gestolen. Dit jaar is dat de derde fiets die hij door diefstal kwijt raakt. “Wie mij de tip geeft die leidt tot aanhouding van de dief ontvangt een beloning van 1000 euro”, zo laat hij weten.

“Ik heb het idee dat het om één dader gaat die loert op mijn spullen. Dat vind ik een bijzonder onprettig idee. Begin dit jaar werd mijn Bianchi racefiets, een ‘Via Nirone’, zwart/wit met een Adam zadel en witte banden gestolen. Vorige maand pikte de dief mijn Bianchi racefiets ‘Via Nirone’, zwart/geel coast2 coast. En deze week verdween mijn derde fiets”. Dit wordt te gek en daarom loof ik een beloning van 1000 euro uit voor de tip die leidt tot aanhouding. Overigens stel ik ook een beloning in het vooruitzicht voor de persoon die mijn Giant fiets (framenummer C74K1776) ergens tegenkomt en deze mij terug bezorgt. (opvallend detail is het tasje onder het zadel).

Wie een tip heeft wordt verzocht om deze door te geven aan de redactie. Dit kan telefonisch (0167) 56 59 30 tijdens kantoortijden of via een mailbericht naar: redactie@steenbergsecourant.nl. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer te vermelden.

Uit de Steenbergse Courant