dinsdag 26 juni 2018, 10:30

Honderdtwintig jarige Caecilia organiseert ‘Music & Food factory’

KRUISLAND – Het 120-jarig van St Caecilia wordt gevierd met een bijzondere Music and Food Factory. Onder die noemer kunnen belangstellenden het jubileumfeest van de harmonie meevieren. ‘Het is een zomerse cocktail van muziek, dans, zang en hapjes’, zo laat de jarige weten.

Tijdens het evenement dat op zaterdag 30 juni tussen 16:00 en 19:00 uur wordt gehouden zal het groot orkest onder leiding van Hans Aernouds spelen. Het brengt een afwisselend programma van zomerse muziek dat gaat zorgen voor een leuk vakantiegevoel. Eveneens onder leiding van dirigent Aernouds speelt Amalia, het leerlingenorkest. En de funky vocal group ‘Stacked’ luistert het concert op. Samen met dirigent Annalisa Schmad brengt de zanggroep een verrassend repertoire: een mix van pop, funk, jazz en soul. De Bra Dancemasters en de hiphop dansgroep Boogy Down completeren het programma met dans.

Gerechtjes

De bezoekers kunnen luisteren, maar zeker ook eten en drinken. Ze kunnen een compleet menu van kleine gerechtjes samenstellen en krijgen voor elk wat wils.
Kaarten voor het music and foodevenement kosten vijf euro. Hierbij zit alvast een foodcoin waarmee een gerecht kan worden gekocht. Reserveren van de kaarten kan via mff@pluspion.nl.

Uit de Steenbergse Courant