Afbeelding
woensdag 18 juli 2018, 16:00

Vanavond inloopavond herontwikkeling Eerste Boutweg Kruisland

KRUISLAND – Vanavond, woensdag 18 juli 2018, houdt de gemeente Steenbergen een inloopavond over de herontwikkeling van een voormalig agrarisch bedrijf aan de Eerste Boutweg 16-18 in Kruisland. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 20.30 uur welkom om zich te laten informeren bij zaal Koch aan de Molenstraat 120 in Kruisland.

Het terrein is gelegen aan de rand van het dorp  en kent sinds mensenheugenis een agrarische  bestemming. Vanaf de jaren ’50 van de vorige eeuw werd het perceel echter steeds verder ingebouwd door reguliere woningen waardoor het inmiddels als een vreemde eend in de bijt van de woonwijk ligt.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat nu het in onbruik geraakte bedrijfsterrein eveneens omgezet wordt naar woningbouw. Kleinschalig weliswaar want het plan is om op het perceel twee vrijstaande en zes levensloopbestendige woningen te bouwen.

Tijdens de inloopavond kunnen omwonenden het conceptplan bekijken, hun reacties geven en vragen stellen aan de ontwikkelaar en aan de gemeente. De wethouders Lepolder en Baartmans zijn deze avond ook aanwezig.

Uit de Steenbergse Courant