Afbeelding
zondag 5 augustus 2018, 16:30

Piet en Toos van der Linden genoten op Jumbo VIP-tribune tijdens aankomst Tour de France

STEENBERGEN – Een onvergetelijke ervaring, dat is de aankomst van de Tour de France in Parijs voor Piet en Toos van der Linden zeker geweest. “Het was geweldig. We hadden een plaatsje op de VIP-tribune op 150 meter van de meet. En we zijn super in de watten gelegd door Jumbo. Dit mede dankzij de hulp van passagiers van de Plusbus. Die schonken mij de kanskaartjes die ze bij de boodschappen bij Jumbo Steenbergen vergaarden”, vertelt Plusbus chauffeur Piet van de Linden met een brede grijns. Hij geniet nog na.

“Het was echt super, super de luxe. We zijn zeker niks te kort gekomen”, aldus de Steenbergenaar. Hij wil graag alle ondersteuners en zeker ook Jumbo bedanken. “In juli was er een actie bij Jumbo. Als klanten voor 15 euro boodschappen deden, dan ontvingen ze een kanskaartje. Wij deden natuurlijk hier zelf onze boodschappen, maar ik had ook de hulp ingeroepen van Jumboklanten die ik iedere week in de Plusbus vervoer. Daar is goed gehoor aangegeven, want we kregen flink wat kaartjes in onze brievenbus gestopt. Het waren van die kraskaartjes en de nummers erop moest je via de website invoeren. Dat deed mijn vrouw Toos, want zelf heb ik geen verstand van computers. Dat was nog een heel klusje: we ontvingen maar liefst 108 kaartjes”.

‘Op haar verjaardag!’

De Jumbo actie was landelijk. Er zouden 600 winnaars worden getrokken uit de inzendingen. Die konden met een partner afgelopen zondag naar Parijs om daar de finale van de tour mee te maken. Alle moeite van ondersteuners en echtgenote Toos had resultaat. “Woensdagmiddag 28 juli – notabene op de verjaardag van Toos – kregen we een telefoontje vanuit Amsterdam. We mochten mee. Zondagochtend was het verzamelen in Breda en vervolgens ging onze bus – de mooiste van allemaal, geheel in de Jumbo-stijl – naar Hazeldonk. Hier kwamen alle bussen uit het land samen. We kregen een compleet pakket met broodjes en versnaperingen, geweldig gewoon. En in Parijs hadden we een plekje op de VIP-tribune van Jumbo. Prachtig!”.

Verrassingspakket

Eerder was chauffeur Piet al door filiaalleider Marcel Schoone van Jumbo Schoonen verrast. “Toen die hoorde dat we naar Parijs mochten ontving ik van hem een Jumboparaplu, een -pet, -zweetband en zelfs een mooi verrassingspakket”. Ook dat was hartstikke leuk. En daarom wil ik graag van de gelegenheid gebruikmaken om alle ondersteuners die ons kaartjes schonken en natuurlijk ook Jumbo heel hartelijk te bedanken”.

Uit de Steenbergse Courant