zaterdag 29 september 2018, 11:00

Eerste plannen opknap Johan Frisolaan gepresenteerd

STEENBERGEN – Woensdagavond organiseerde gemeente Steenbergen in de zaal van restaurant Thuis! een inloopavond waarop de eerste plannen voor de opknap van Johan Frisolaan en omgeving werden gepresenteerd. Dit met het doel om reacties op de ideeën van bewoners te inventariseren.

Tijdens deze zogenoemde ‘Brengsessie’ vertelde wethouder Wilma Baarmans over de ideeën die gemeente Steenbergen heeft bij het herstraten van Prins Willem Alexanderstraat, gedeelte van Prins Florisstraat, Prins Pieter Christiaanstraat en het vernieuwen van de bestrating in de Johan Frisolaan, Prins Constantijnstraat, Prins Mauritsstraat en Prins Clausstraat, inclusief het groot onderhoud voor het aanwezige groen.

Ongeveer 30 belangstellenden kwamen daarbij een kijkje nemen. Over het algemeen werd positief op de plannen gereageerd en de opmerkingen die werden geplaatst worden meegenomen in de voorbereidingen. De uitvoering gebeurt gelijktijdig met het project ‘Groene Kruisstraat en omgeving’, dat in het voorjaar 2019 op de planning staat.

Uit de Steenbergse Courant