woensdag 7 november 2018, 15:30

Superclubactie Albert Heijn Achterberg doorslaand succes

STEENBERGEN – Tien weken lang kon er bij Albert Heijn Achterberg gespaard worden voor gepersonaliseerde sportkleding en -artikelen van veertien verenigingen uit heel de gemeente Steenbergen. De zogeheten Superclubactie is volgens ondernemer Martin Achterberg een doorslaand succes geweest. Hij verwacht dat er in het uitgifteweekend van 1 en 2 december ruim tweeduizend artikelen ‘over de toonbank’ zullen gaan.

Halverwege deze week stond de teller al bijna op 1500 stuks. Tot en met zondag 4 november krijgen de klanten van  Albert Heijn Achterberg nog gratis spaarzegels bij elke 10 euro aan boodschappen en extra zegels bij een aantal actie-artikelen in de supermarkt aan de Lindenburghlaan. Vervolgens kunnen tot en met zondag 11 november volle spaarkaarten worden ingeleverd bij de servicebalie van de winkel. In ruil daarvoor krijgt men een speciale code, waarmee via internet de gewenste spullen kunnen worden besteld. Het assortiment bestaat o.a. uit hoodies, sporttassen, slippers, rugzakken en caps. In de meeste gevallen te bedrukken met je eigen naam en het logo van je club.

Positief

De deelnemende verenigingen van de Superclubactie zijn Badminton Vereniging Steenbergen (BVS), FeelGoodClub Dinami, NVS Nieuw-Vossemeer, Nieuw-Vossemeerse Tennis Vereniging (NVTV), SC Kruisland, SC Welberg, Scouting Steenbergen, Simple Dribble, Sportcentrum De Knotwilg, SV Diomedon, theaterschool en dansstudio Myra Ceti, Trafo, TV Steenbergen en VV Steenbergen.

Martin Achterberg toont zich uitermate tevreden met de animo voor de Superclubactie. ,,Het blijft geweldig om iets speciaals voor de lokale bevolking te kunnen doen,’’ stelt hij. ,,De reacties van de verenigingen en onze klanten zijn bovendien erg positief.’’

Op zaterdag 1 en zondag 2 december van 11.00 tot 15.00 uur kan iedereen zijn of haar bestelling(en) komen ophalen in de winkelruimtes van de Nieuwe Villa, tegenover Albert Heijn Achterberg, die voor dit doel beschikbaar zijn gesteld door de eigenaren van dit complex.

Uit de Steenbergse Courant