zaterdag 10 november 2018, 11:00

Steenbergen verspeelt winst op Sab in blessuretijd winst

Sab - Steenbergen 1-1

Na de mooie winst van een week eerder in Bergen op Zoom  tegen Moc’17 (3-6) moest Steenbergen jl. zondag wederom op verplaatsing spelen, dit keer tegen Sab in Breda. Een tegenstander waartegen het op papier mogelijk zou moeten zijn punten te halen, gezien het feit dat de ploeg uit Breda samen met Terneuzen en Clinge voor aanvang van de wedstrijd de laatste plaats op de ranglijst bezette. En die winst was ook bijna in de pocket, ware het niet dat Sab in de 2e minuut van de blessuretijd alsnog wist te scoren en daardoor de 0-1 voorsprong van Steenbergen teniet deed.

Bijzonder sneu natuurlijk dat die voorsprong zo laat in de wedstrijd verloren ging maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het uiteindelijke gelijkspel een juiste verhouding was van het spelbeeld. Sab - Steenbergen was geen beste wedstrijd en dan drukken we ons nog voorzichtig uit. Beide ploegen lieten nou niet bepaald hun beste spel zien, de wedstrijd was rommelig, veel balverlies en veel slechte passes.Het Steenbergse doelpunt werd net voor het rustsignaal gescoord door Mike de Hoog die via een Sab-speler de bal achter de doellijn kreeg. Na een zeer matige tweede helft werd de voorsprong van de Blauwwitten in de blessuretijd ongedaan gemaakt door een tegendoelpunt en kwam de 1-1 op het scorebord. Met deze stand werd de wedstrijd afgesloten.Zondag a.s. wordt er geen competitievoetbal gespeeld bij de amateurs, waarna op zondag 18 november voor Steenbergen een thuiswedstrijd op het programma staat tegen Virtus uit Zevenbergen.

Uitslagen senioren

Uitslagen senioren v.v.Steenbergen van zaterdag 3 en zondag 4 november: Moc’17 veteranen - Steenbergen veteranen 1-5; Fc. Bergen 2 zaterdag - Steenbergen 2 zaterdag 4-1; Tholense Boys 3 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag 0-5; Steenbergen 4 zaterdag - Sc.Welberg 3 zaterdag 3-2; Sab 1 - Steenbergen 1 1-1; VVR 2 - Steenbergen 2 3-5; Sc . Welberg 2 - Steenbergen 3 0-1.
Programma senioren v.v. Steenbergen voor zaterdag 10 november: Steenbergen 2 zaterdag - Prinsenland 4 zaterdag, aanvang 13.15 uur; Halsteren 7 zaterdag - Steenbergen 3 zaterdag, aanvang  15.00 uur.

Programma senioren

Programma senioren v.v. Steenbergen voor zondag  11 november: Steenbergen 2 - Moc’17 2 (bekerwedstrijd), aanvang 11.30 uur; Devo 2 - Steenbergen  3, aanvang 11.00 uur; Steenbergen dames - Sc. Gastel dames, aanvang 11.30 uur.

Door: John Rommers