vrijdag 28 december 2018, 11:00

Op zoek naar de Gouden Oliebol tijdens de oliebollen verkoop van de Kleine Tour

STEENBERGEN – Voorzitter Wim Roovers van Kleine Tour Steenbergen laat weten dat de rennertjes van de Kleine Tour met hun begeleiders op zaterdag 29 december langs de deuren komen in de kernen Steenbergen, Welberg en De Heen voor de verkoop van oliebollen. Tussen de bollen zit één bol met een wel heel bijzondere inhoud.

Zoals andere jaren is de verkoopopbrengst bestemd voor de financiering van activiteiten voor de rennertjes tijdens de verkiezing Miss Kleine Tour en voor de aankomende vijftigste Kleine Tour week. De prijs van een zak met zeven oliebollen bedraagt vijf euro. Er zijn zowel gewone als rozijnenbollen te koop.
Ook bewoners in het buitengebied kunnen oliebollen kopen. Maar deze moeten dan wel besteld worden via het mailadres: kleinetoursteenbergen@gmail.com. Dit adres is alleen bestemd voor het buitengebied. Bestelde oliebollen worden dan thuisgebracht.
Tijdens de verkoop staat ook een kraam bij café zaal De Joosse in de Kaaistraat. In deze kraam wordt ook de Tourvlag en de jubileumpen te koop aangeboden.
Dit jaar bevat een van de oliebollen een bijzondere verrassing: deze zogenoemde ‘Gouden Oliebol’ bevat een ticket voor een Formido helikoptervlucht tijdens een etappe van de 50e Tour.

Uit de Steenbergse Courant