Afbeelding
woensdag 16 januari 2019, 13:00

Dronkenschap en criminaliteit in ‘Het Hemels Veulen’ van de Vrolijke Spelers

STEENBERGEN – Ouderentoneelvereniging De Vrolijke Spelers brengen op vrijdag, zaterdag en zondag 18, 19 en 20 januari het toneelstuk ‘Het Hemels Veulen’ in het theater van Myra Ceti aan de Wouwsestraat.

‘Het Hemels Veulen’ is een klucht in drie bedrijven die is geschreven voor Hub Fober. De klucht handelt over de lotgevallen van de familie Koster. Deze van oorsprong keurige familie krijgt tegenslag en glijdt hierdoor af naar een niveau waarin drank vrij spel krijgt. Het blijft niet alleen bij het veelvuldig smeren van de keel, de familieleden begeven zich ook in de valsmunterij. Gelukkig komen twee ‘onzichtbare’ engelen orde op zaken stellen en komt alles weer op z’n pootjes terecht. Ook dit toneelstuk wordt gebracht onder regie van Ineke Lindeman.

Na het succes van hun laatste uitvoering – ‘Festival der Fantasten – hopen de 15 Vrolijke Spelers opnieuw op grote belangstelling. Vrijdag 18 januari begint de uitvoering om 19:30 uur, zaterdag 19 januari om 13:30 uur en zondag 20 januari eveneens om 13:30 uur.

Kaarten – à 7 euro – kunnen worden besteld bij Fien Cools, telefoon 56 13 27 en bij Corrie Blommerde, telefoon 56 35 82. Afhankelijk van de voorverkoop zijn er ook kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant