Afbeelding
vrijdag 18 januari 2019, 17:00

Havermans viert feest: 20 jaar ‘Fysio Actief’

STEENBERGEN – Havermans Paramedisch Centrum aan de Fabrieksdijk heeft wat te vieren. Al twintig jaar sport het centrum actief onder de noemer: ‘Fysio Actief’. De maand januari krijgt bij hen een feestelijk tintje.

“Wij zijn super trots dat al 20 jaar lang veel mensen elke week de weg weten te vinden naar onze trainingsruimte, om onder de deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten te sporten”, zegt Jack Havermans. “20 jaar geleden zijn we begonnen met een fiets, een roei-apparaat en wat kleine materialen. Nu kunnen mensen bij ons sporten in een mooie ruime trainingsruimte met moderne apparatuur. Zo is er voor elk wat wils. Onze fysiotherapeuten dragen bewegen een warm hart toe en zorgen ervoor dat iedereen kan sporten. Iedere deelnemer sport op zijn eigen niveau, aan de hand van een persoonlijk trainingsschema, met de gezelligheid van mede-sporters”.

De hele maand is er een loterij met grotere en ook kleinere prijzen voor de Fysio-Actievers. Daarnaast ontvangen nieuwe deelnemers een speciale korting. “Een mooie stimulans om het jaar goed te beginnen en er samen met alle medewerkers van Havermans Paramedisch Centrum een mooi feestje van te maken”, zo nodigt Jack Havermans uit.

Uit de Steenbergse Courant