Afbeelding
donderdag 14 februari 2019, 16:00

Outlet najaars- en wintercollectie van Oerlemans Mode

STEENBERGEN – Oerlemans Mode heeft er een goede gewoonte van gemaakt om twee keer per jaar een outletverkoop te houden. Rond de Steenbergse Jaarmarkt wordt de voorjaars- en zomermode uitverkocht en rond carnaval gaat traditiegetrouw de najaars- en wintercollectie met hoge kortingen in de aanbieding.

Vanaf vrijdag 15 februari is het weer zover. De tijdelijke outletwinkel is, zoals de laatste jaren gebruikelijk, te vinden in het voormalige pand van Mikro Electro aan de Grote Kerkstraat 15 in Steenbergen. De zaak hangt vol dames- en herenmode van aansprekende merken en de kortingen lopen op tot wel 70 procent. Dé kans dus voor iedereen die van mooie kleding houdt om zijn of haar slag te slaan.De outlet van Oerlemans Mode is geopend op vrijdag 15, zaterdag 16, woensdag 20, donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 februari, telkens van 10.00 tot 17.00 uur.

Nieuwe collectie

In het modehuis aan de Kaaistraat is de nieuwe voorjaarscollectie al te vinden en wordt op zaterdag 16 maart tijdens een zogeheten Just Brands Dag het nieuwe merk Cast Iron geïntroduceerd. Zondag 17 maart is het koopzondag bij Oerlemans Mode en woensdag 27 maart doet de winkel ook weer mee aan de Ladies Night.
In verband met carnaval is Oerlemans Mode overigens op maandag 4 en dinsdag 5 maart gesloten.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de Steenbergse Courant